Nyílászárók forgalmazása

A Glas-Haus Bau Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely teljes körű, korrekt szolgáltatást kínál Önnek a műanyag nyílászárók és az ablakcsere utáni helyreállítás területén is.
Az elmúlt évek során számtalan lakossági és vállalati beruházásnál volt alkalmunk megmutatni, hogy megfelelően végezzük munkánkat.

Fő tevékenységi körünk az építőipar területén a kültéri műanyag nyílászárók  forgalmazása és beépítése is!

 Kollégáink szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal segítik Önöket a tervezéstől a helyszíni felmérésen át a kész nyílászárók beépítéséig. Legyen a kiválasztott termék ajtó vagy ablak, a kiválasztott nyílászáró beépítésétől kezdve az utómunkálatokon át teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 1. ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás
 2. ingyenesen elkészítjük árajánlatát
 3. rövid határidő
 4. megbízhatóság
 5. rendkívül kedvező árak
 6. 5 év garanciavállalás nyílászáróinkra
 7. 1 év szerelési garancia

Ügyfeleink egyedi igényeinek kiszolgálását tartjuk szem előtt,  elöregedett ablak cseréjéről, ajtó kibontásától az új beépítésén és beállításán át a purhab felviteléig, illetve a lefedéséig szegőlécillesztéssel, vagy ablakpárkány beépítésével. Önnek csak annyi a dolga, hogy elmondja, mire van szüksége, a többi a mi feladatunk!

 1. ajtó (bejárati ajtó, erkélyajtók)
 2. ablak (fix ablak, bukó ablak, egyszárnyú bukó nyíló ablak, kétszárnyú középen felnyíló ablak, kétszárnyú tok-osztott ablak, vízszintesen osztott ablak, háromrészes ablak.)
 3. redőny (külső tokos műanyag/alumínium redőny, ráépítő tokos műanyag/alumínium redőny, külső tokos kombinált / szúnyoghálóval ellátott/műanyag/alumínium redőny, ráépítő tokos tokos kombinált / szúnyoghálóval ellátott/műanyag/alumínium redőny)
 4. szúnyogháló (fix szúnyogháló, mobil szúnyogháló, oldalhúzós szúnyogháló, nyitható keretes szúnyogháló)
Share Button